KONTAKTLENCSE KÖZEL-, KÖZTES- ÉS TÁVOLLÁTÁSHOZ

Idővel nehézséget okozhatnak az apró betűk, például a magazinok, árcédulák vagy az okostelefon kijelzőjének elolvasása. Nem kell állandóan az olvasószemüveget keresgetned, a multifokális napi vagy havi kontaktlencse lehetővé teszi, hogy minden távolságra tisztán láthass.

NEM CSAK AZ OLVASÓSZEMÜVEG A MEGOLDÁ

Sokakat aggodalommal tölt el, hogy egyszer majd olvasószemüvegre lesz szükségük. Számukra megkönnyebbülés lehet, ha tudják, van más lehetőség, és ezek egyike a multifokális kontaktlencse.

NEM CSAK AZ OLVASÓSZEMÜVEG A MEGOLDÁS

NÉZZ, LÁSS, OLVASS

A multifokális lencse viselésének nagy előnye az általa nyújtott szabadság. Éles és tiszta látást kínál közelre, köztes távra és távolra is. Ez azt jelenti, hogy soha nem kell váltanod a szemüveg vagy a kontaktlencse között. Nem kell előre tervezned. Nem kell a táskádban keresgélni, és nem lóg semmi láncon a nyakadban. A multifokális kontaktlencse tökéletesen illik a szabad és aktív életmódhoz - ráadásul megőrizheted természetes megjelenésedet is.

NÉZZ, LÁSS, OLVASS

KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY KIPRÓBÁLD A MULTIFOKÁLIS KONTAKTLENCSÉT?

Mielőtt elkezdesz olvasószemüveget használni, javasoljuk, látogass el egy szakemberhez. Aki megnézheti, hogy a multifokális kontaktlencse megfelel-e a számodra.

Placeholder

 

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!