LEGFRISSEBB KITEKINTÉS A KONTAKTLENCSÉK VILÁGÁBA

A kontaktlencsék technológiája, csakúgy, mint minden más, az elmúlt években gyorsan fejlődött. Az új kontaktlencse-technológia célja, hogy a lehető legkényelmesebb viselési élményt nyújtsa.

1. MÍTOSZ: AZ ÖSSZES KONTAKTLENCSE SZEMSZÁRAZSÁGHOZ VEZET.

Hamis. Például a DAILIES TOTAL1® hidrogradiens kontaktlencse annyira kényelmes, hogy szinte nem is érzed1-2. A hidrogradiens lencse felszínén majdnem 100%-os a víztartalom. Ez azt jelenti, hogy a szemfelszín közvetlenül egy vízburokkal érintkezik, amely kiemelkedő kényelmet nyújt.

Myth #1 dry eyes

2. MÍTOSZ: A VÖRÖS SZEM A KONTAKTLENCSE-VISELÉS VELEJÁRÓJA.

Igaz, hogy némely kontaktlencse hosszú idejű viselése szemvörösséget okozhat a gyengébb oxigén-ellátottság miatt. A Dailies TOTAL1® hidrogradiens kontaktlencse a legnagyobb mértékű oxigénáteresztést teszi lehetővé bármely más napi eldobható lencséhez képest. Így az oxigén szabadon áramolhat a lencsén keresztül a szemfelszín felé4 , ††.

Myth #2 red eyes

3. MÍTOSZ: MINDEN LENCSE UGYANÚGY KÉSZÜL.

Ez természetesen nem igaz. Különböző anyagok és gyártási folyamatok léteznek. Ezért javasoljuk, hogy látogass el egy szemészeti szakemberhez, aki a legmegfelelőbb lencsét ajánlja majd számodra.

Myth #3 all lenses are the same

A LEGÚJABB KONTAKTLENCSE-FEJLESZTÉSEK

Contact Lens Innovations Water Gradient

HIDROGRADIENS ANYAG

DAILIES TOTAL1®kontaktlencse alapanyaga a legújabb innovációt képviseli. A hidrogradiens lencsét egy vízburok veszi körül, amitől annyira kényelmes, hogy nem is érzed1,2.

Contact Lens Innovations Higher Breathability

MAGAS OXIGÉNÁTERESZTŐ KÉPESSÉG

Az oxigén szemünk jóllétének egyik kulcsfontosságú tényezője. A magas oxigénáteresztő képességnek fontos szerepe van abban, hogy a szemünk fehér és egészséges megjelenésű legyen4,++.

 

 

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!