AGGÓDSZ AZ ELSŐ KONTAKTLENCSÉD MIATT? NE TEDD!

Mindig van egy első alkalom – az első nap az iskolában, az első csók, az első buli… és az első alkalom, amikor kontaktlencsét viselsz. Akár napi lencsét keresel, akár havonta szeretnéd cserélni őket, a lencsék mindig kényelmesek, biztonságosak és könnyen felhelyezhetőek lesznek. És a legjobb az egészben, hogy az első pillanattól profi viselővé válhatsz.

EGYSZERŰBB, MINT GONDOLNÁD

Aggódsz a kontaktlencse-felhelyezés miatt? Ez érthető – először mindenki tart tőle egy kicsit. Viszont sokkal egyszerűbb, mint ahogy azt elképzelted. Emberek milliói hordanak kontaktlencsét világszerte, és a használata pillanatok alatt napi rutinná válik.

EGYSZERŰBB, MINT GONDOLNÁD

NINCS MITŐL TARTANOD

Nem te vagy az első, aki kipróbálja a kontaktlencsét, és nem is az utolsó. A kontaktlencse gyártástechnológiája gyorsan fejlődött az elmúlt években, éppúgy, mint minden másé. Mindegyik lencsetípus rendelkezik olyan tulajdonságokkal, amelyek a lehető legkényelmesebbé teszik őket.

NINCS MITŐL TARTANOD

HOGYAN HELYEZD BE ÉS TÁVOLÍTSD EL KÖNNYEDÉN A KONTAKTLENCSÉDET?

A kontaktlencse-használat nem bonyolultabb, mint a cipőkötés vagy a fogmosás. Nagyon rövid idő alatt hozzászoksz, hogy ösztöneid ellenére ne pislogj, ha valami közel kerül a szemedhez. Nézd meg ezt a videót, amiben megmutatjuk, hogyan helyezheted be és távolíthatod el a lencsédet a megfelelő módon.

BÍZUNK KONTAKTLENCSE-KEDVELŐ SZAKEMBEREINKBEN

Elsődleges tanácsunk minden leendő kontaktlencse-viselőnek egy szemészeti szakember felkeresése. Manapság gyakorlatilag bárhol vásárolhatsz kontaktlencsét, de az egészséged érdekében kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kérdd ki egy szakember tanácsát a biztonságos lencseviseléssel kapcsolatban. Oldalunkon Európa-szerte közel 8000 regisztrált szakember közül választhatsz, így valószínűleg találsz olyan szakértőt, aki csak pár sarokra van tőled.

BÍZUNK KONTAKTLENCSE-KEDVELŐ SZAKEMBEREINKBEN

NAPI VAGY HAVI, MI A KÜLÖNBSÉG?

NAPI KONTAKTLENCSE

Egy napig hordható, eldobható kontaktlencse, amely nem igényel tisztítást.

BŐVEBBEN

HAVI KONTAKTLENCSE

Egy hónapig hordható, eldobható kontaktlencse, amelyet megfelelően kell tárolni és minden nap tisztítani.

BŐVEBBEN

 

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!