KONTAKTLENCSETÍPUSOK***

Néha kissé bonyolult lehet kiigazodni a kontaktlencsék világában, de a szakemberek segítenek megtalálni számodra a legmegfelelőbbet.

EGYNAPOS KONTAKTLENCSE

Egyszeri használatra tervezett, nagyon kényelmes lencse. Ideális a szemüveg kiegészítésére, mindennapos vagy alkalmi használatra, sportoláshoz, munkához vagy egyéb szabadidős tevékenységhez. Használható rövidlátás, távollátás, asztigmia és presbyopia esetén is.

EGYNAPOS LENCSÉK MEGTEKINTÉSE
EGYNAPOS KONTAKTLENCSE

HAVI CSERÉJŰ KONTAKTLENCSE

Havi csererendszerre tervezett. Ideális, ha a szemüveg nélküli megjelenést részesíted előnyben, és a kontaktlencsédet a hét minden napján szeretnéd viselni. Használat után el kell távolítani és meg kell tisztítani. Alkalmazható rövidlátás, távollátás, asztigmia és presbyopia esetén is.

HAVI LENCSÉK MEGTEKINTÉSE
LENCSÉK MEGTEKINTÉSE

TÓRIKUS KONTAKTLENCSE

Elérhető egynapos vagy havi lencseként, és segít az asztigmia esetén az éleslátásban.

TÓRIKUS LENCSÉK MEGTEKINTÉSE
TÓRIKUS KONTAKTLENCSE

MULTIFOKÁLIS KONTAKTLENCSE

Egynapos vagy havi lencse. Presbyopia (öregszeműség) esetén használható, hogy jól láss közelre, távolra vagy köztes távolságra, például okostelefon olvasásakor, tévézéskor vagy vezetéskor is.

MULTIFOKÁLIS LENCSÉK MEGTEKINTÉSE
MULTIFOKÁLIS KONTAKTLENCSE

SZÍNES KONTAKTLENCSE

Lehet egynapos vagy havi kontaktlencse is. Ideális, ha meg szeretnéd változtatni a megjelenésedet, mert kiemeli vagy teljesen megváltoztatja a szemed természetes színét.

SZÍNES LENCSÉK MEGTEKINTÉSE
SZÍNES KONTAKTLENCSE

ÁPOLÓFOLYADÉKOK

Kontaktlencse tisztítására és fertőtlenítésére terveztük. Egynapos lencsénél az ápolófolyadékok használata nem szükséges, más típusú, például havi cseréjű lencsénél elengedhetetlen.

ÁPOLÓFOLYADÉKOK MEGTEKINTÉSE
ÁPOLÓFOLYADÉKOK

 

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!