DAILIES TOTAL1® Multifokális

HIDROGRADIENS™ NAPI KONTAKTLENCSE PRESBYOPIÁBAN (ÖREGSZEMŰSÉGBEN) SZENVEDŐKNEK

 • Tiszta, éles látás közelre és távolra is.

 • A lencse, mely olyan kényelmes, hogy szinte nem is érzed.1-2

 • Segít a szárazság kezelésében, ha szükséges.7

 

DAILIES TOTAL1® Multifocal

 

DAILIES TOTAL1®

TÖBBFÓKUSZÚ,

TISZTA, ÉLES LÁTÁS KÖZELRE ÉS TÁVOLRA IS

Olvasgass okostelefonodon, nézz tévét vagy dolgozz a számítógépeden - mindezt kompromisszumok nélkül. Az egyedülálló precíziós profilú optikai kialakítás zökkenőmentes átmenetet biztosít a közel-, a közbenső és a távollátásnál.

 

A LENCSE, AMIT SZINTE NEM IS ÉRZEL1,2

A DAILIES TOTAL1® multifokális kontaktlencse annyira kényelmes, hogy még a leghosszabb nap végén is szívesen viseled. A kontaktlencse víztartalma a felszín külső részén megközelíti a 100 %-ot1. Ez annyit jelent, hogy a szemmel teljes egészében egy nedves burok érintkezik1. 10-ből 9 lencseviselő szerint szinte nem is érezhető.1,2*****.

 

AKKOR SEGÍT A SZÁRAZSÁGON, AMIKOR ARRA SZÜKSÉG VAN!7

Egy természetes könnykomponens kiáramlik a lencse belsejéből, hogy táplálja a szem nedvességét.7

 

DAILIES TOTAL 1 Multifocal technology and user

 

 • napi, eldobható lencsét viselnek;

 • száraz szem problémákat tapasztalnak;

 • kimagasló kontaktlencseviselési élményre vágynak

 

FORDULJ SZAKEMBERÜNKHÖZ

Ha bármilyen kérdésed lenne a DAILIES TOTAL1® Multifocal kontaktlencse viselésével kapcsolatban, kérjük, fordulj szemészeti szakemberhez.

 

Trials with eye care professionals

EZ IS ÉRDEKELHET:

  A napi, eldobható kontaktlencsék csak egyszeri viselésre alkalmasak, és általában 30 vagy 90 darabos kiszerelésben vásárolhatók meg. Minden lencse egy saját kis tokban van. A napi eldobható kontaktlencsét egyszerűen csak helyezd be reggel a szemedbe, majd a nap végén vedd ki és dobd el.

   

  Természetes folyamat, ha a látásod idővel megváltozik. Kérjük, legalább évente fordulj szemorvoshoz, és ellenőriztesd a szemed állapotát.

   

  A presbyopia, avagy az öregszeműség egy olyan természetes folyamat, amely mindannyiunkat érinthet. Ilyenkor nehezünkre esik a közeli dolgokra fókuszálni vagy azokat elolvasni. Idővel a szemünk veszít rugalmasságából, és azon képességéből, hogy különböző távolságokra tudjon fókuszálni. Manapság már a presbyopok között is népszerű választás a kontaktlencse.

   

  A napi kontaktlencse semmilyen előzetes vagy utólagos ápolást nem igényel. Egyszerűen csak helyezd be reggel a szemedbe, majd a nap végén vedd ki és dobd el.

  A napi, eldobható, multifokális lencsék ugyanolyanok, mint a napi kontaktlencsék, egy különbséggel – ezek a lencsék presbyopok számára készülnek. Úgy vannak tervezve, hogy a viselőjük élesen láthasson velük közelre, köztes távolságra és egészen távolra is.

   

   

  A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!