DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal

MULTIFOKÁLIS, EGYNAPOS KONTAKTLENCSE PRESBYOPIÁSOKNAK

 • Kristálytiszta látás közelre és távolra is.
 • Frissítő kényelem egész nap.5
 • Minden napra egy új lencse, tisztítás nélkül.

 

DAILIES TOTAL1® Multifocal

 

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® MULTIFOCAL

TISZTA, ÉLES LÁTÁS KÖZELRE ÉS TÁVOLRA IS

Olvasgass okostelefonodon, dolgozz számítógépeden vagy tévézz, mindezt kompromisszumok nélkül. Az egyedülálló, precíziós profilú optikai kialakítás zökkenőmentes átmenetet biztosít a közel-, a közbenső és a távollátásnál is.

 

FRISSÍTŐ KÉNYELEM EGÉSZ NAP5

Az irodából az edzőterembe, majd onnan vacsorázni mész? Tedd végig friss szemekkel! Köszönhetően a lencséd 3 aktív hidratáló összetevőjének, amelyek minden egyes pislogáskor felszabadulnak. A DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® MULTIFOCAL  kontaktlencse-viselők 93% -a egyetért azzal, hogy a lencse végig kényelmes a nap folyamán.5

 

MINDEN NAP EGY ÚJ LENCSE, TISZTÍTÁS NÉLKÜL

Minden nap egy új lencse, ez azt is jelenti, hogy nincs vele gond. Egyszerűen tedd be reggel a lencsét, majd este vedd ki és dobd el.

DAILIES TOTAL 1 Multifocal technology and user

NEKED AJÁNLJUK, HA

 • presbyopiás kontaktlencse-viselő vagy;
 • mindennapi vagy alkalmi használatra vágysz (sportoláshoz, munkához);
 • szezonális allergiától szenvedsz6.

 

 

KONZULTÁLJ SZAKEMBERÜNKKEL

Ha bármilyen kérdésed lenne a DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal kontaktlencse viselésével kapcsolatban, kérjük, fordulj szakemberhez.

Trials with eye care professionals

EZ IS ÉRDEKELHET:

  Természetes folyamat, ha a látásod idővel megváltozik. Kérjük, legalább évente fordulj szemorvoshoz, és ellenőriztesd a szemed állapotát.

   

  A presbyopia, avagy az öregszeműség egy olyan természetes folyamat, amely mindannyiunkat érinthet. Ilyenkor nehezünkre esik a közeli dolgokra fókuszálni vagy azokat elolvasni. Idővel a szemünk veszít rugalmasságából, és azon képességéből, hogy különböző távolságokra tudjon fókuszálni. Manapság már a presbyopok között is népszerű választás a kontaktlencse.

   

  A napi, eldobható kontaktlencsét úgy tervezték, hogy hordhatóak legyenek kora reggeltől az éjszaka közepéig, amikor már el kell őket távolítani a szemedből. Minden esetben azt tanácsoljuk, hogy kövesd a szakember tanácsait és előírásait.

   

  A napi kontaktlencse semmilyen előzetes vagy utólagos ápolást nem igényel. Egyszerűen csak helyezd be reggel a szemedbe, majd a nap végén vedd ki és dobd el.

  A napi, eldobható, multifokális lencsék ugyanolyanok, mint a napi kontaktlencsék, egy különbséggel – ezek a lencsék presbyopok számára készülnek. Úgy vannak tervezve, hogy a viselőjük élesen láthasson velük közelre, köztes távolságra és egészen távolra is.

   

   

  A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!