AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal

HAVI MULTIFOKÁLIS KONTAKTLENCSE PRESBYOPIÁRA

 • Éles és tiszta látás közelre és távolra.
 • Folyamatos kényelem az 1.-től a 30. napig.8-9
 • Folyamatos védelem az irritáló szennyeződésekkel szemben, a hosszabb viselési kényelem érdekében.10

 

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal pack shot

 

AIR OPTIX® PLUS HYDRAGLYDE® MULTIFOCAL

ÉLES- ÉS TISZTA LÁTÁS KÖZELRE ÉS TÁVOLRA IS

Olvasgass okostelefonodon, dolgozz számítógépeden vagy tévézz, mindezt kompromisszumok nélkül. Az egyedülálló, precíziós profilú optikai kialakítás zökkenőmentes átmenetet biztosít a közel-, a közbenső és a távollátásnál is.

 

FOLYAMATOS KÉNYELEM AZ 1.-TŐL A 30. NAPIG8-9

A kontaktlencsének kényelmesnek kell lennie a viselés teljes ideje alatt. A HydraGlyde® Moisture Matrix technológiának köszönhetően a lencséd a nap folyamán folyamatosan hidratálódik, hogy hosszan tartó kényelmet biztosítson számodra11. 10-ből 9 lencsehasználó egyetért azzal, hogy ez a lencse folyamatos kényelmet nyújt egy egész napon át12.

 

FOLYAMATOS VÉDELEM AZ IRRITÁCIÓT OKOZÓ SZENNYEZŐDÉSEKTŐL A HOSSZABB VISELÉSI KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN10

A szemszárazság és a kényelmetlenség soha nem lehet része a kontaktlencse-viselésnek. Ezért az AIR OPTIX® kontaktlencse SmartShield® technológiával készül, amely ellenáll a szennyeződések felhalmozódásának a használat ideje alatt,

a hosszabb viselési kényelem érdekében, egy egész hónapon át10.

TIPP: Használj OPTI-FREE® PureMoist® vagy AOSEPT® PLUS HydraGlyde® tisztítófolyadékot az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® kontaktlencse ápolásához, a még tovább tartó kényelmes viselet érdekében§§ ,§§§, 13-15.

Woman wearing contact lenses seeing near, intermediate and far

 

 

NEKED AJÁNLJUK, HA OLYAN HAVI LENCSEVISELŐ VAGY, AKI:

 • presbyopiás;
 • a folyamatos kényelmet keresi, egész nap, minden nap8
 • szeretné megvédeni a lencsét az irritáló lerakódásoktól a hosszabb viselési kényelem érdekében, egy egész hónapon át.10

 


KONZULTÁLJ SZAKEMBERÜNKKEL

Ha bármilyen kérdésed lenne az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal kontaktlencse viselésével kapcsolatban, kérjük, fordulj szakemberhez.

 

Trials with eye care professionals

EZ IS ÉRDEKELHET:

  A presbyopia, avagy az öregszeműség egy olyan természetes folyamat, amely mindannyiunkat érinthet. Ilyenkor nehezünkre esik a közeli dolgokra fókuszálni vagy azokat elolvasni. Idővel a szemünk veszít rugalmasságából, és azon képességéből, hogy különböző távolságokra tudjon fókuszálni. Manapság már a presbyopok között is népszerű választás a kontaktlencse.

   

  Természetes folyamat, ha a látásod idővel megváltozik. Kérjük, legalább évente fordulj szemorvoshoz, és ellenőriztesd a szemed állapotát.

   

  A havi kontaktlencséket arra tervezték, hogy egy hónapig hordhassuk őket. Általában 3 vagy 6 darabos kiszerelésben vásárolhatók meg. Minden lencse egy saját kis tokban van. Vedd ki a lencsét a tokjából, helyezd a szemedbe, hordd egész nap, majd este vedd ki és tisztítsd meg. Néhányuk, mint például az AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA kontaktlencsék, folyamatos viselésre lettek tervezve. †††† Hordhatod őket reggel és éjszaka is 30 napon át anélkül, hogy ki kellene venned a szemedből. †††††

   

  Ahogy azt a neve is mutatja, egy ilyen lencsét maximum 1 hónapig használhatsz. Minden esetben azt tanácsoljuk, hogy kövesd a szakember előírásait.

   

  A havi kontaktlencséket minden viselés után meg kell tisztítani a kontaktlencseápoló folyadékkal, és a hozzájuk tartozó tokban kell tárolni őket.

   

   

  A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!