AIR OPTIX® plus HydraGlyde®

HAVI KONTAKTLENCSE

 • Állandó kényelem az 1.-től a 30. napig.8-9
 • Állandó védelem az irritáló lerakódásoktól a hosszabb viselési kényelem érdekében.10
 • Tartós nedvesség.11

 

DAILIES TOTAL1®

 

AIR OPTIX® PLUS HYDRAGLYDE®

FOLYAMATOS KÉNYELEM AZ 1.-TŐL A 30. NAPIG8-9

A kontaktlencsének kényelmesnek kell lennie a használat teljes ideje alatt. A HydraGlyde® Moisture Matrix technológiának köszönhetően a HydraGlyde lencse egész nap folyamatosan hidratált marad, és tartós kényelmet biztosít11. 10-ből 9 lencsehasználó egyetért azzal, hogy az AIR OPTIX® kontaktlencse végig kényelmes marad a nap folyamán12.

 

FOLYAMATOS VÉDELEM AZ IRRITÁCIÓT OKOZÓ SZENNYEZŐDÉSEKTŐL A HOSSZAN TARTÓ KÉNYELMES VISELET ÉRDEKÉBEN10

A szemszárazság és a kényelmetlenség soha nem lehet része a kontaktlencse-viselésnek. Ezért az AIR OPTIX® kontaktlencse SmartShield® technológiával készül, amely ellenáll a szennyeződések felhalmozódásának a használat ideje alatt,

a hosszabb viselési kényelem érdekében, egy egész hónapon át10.

HOSSZAN TARTÓ NEDVESSÉG11

Nem számít, hová visz a nap, olyan kontaktlencsére van szükséged, amely kényelmes és segít a szemed egész napos hidratáltságában. Az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® kontaktlencse előnye a HydraGlyde® Moisture Matrix technológia, amely elősegíti a lencse folyamatos nedvességét a tartós hidratálás érdekében, egy egész napon át11.

TIPP: Használj OPTI-FREE® PureMoist® vagy AOSEPT® PLUS tisztítófolyadékot HydraGlyde®-dal az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® kontaktlencse ápolásához, a még tovább tartó kényelmes viselet érdekében§§ ,§§§, 13-15.

 

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® contact lens wearer

 

 

NEKED AJÁNLJUK, HA:

 • új kontaktlencse-viselő vagy;
 • olyan havi lencseviselő vagy, aki a folyamatos kényelmet keresi, egész nap, minden nap;8
 • szeretnéd megvédeni a lencsédet az irritáló lerakódásoktól a hosszabb viselési kényelem érdekében, egy egész hónapon át.10

 

KONZULTÁLJ SZAKEMBERÜNKKEL

Ha bármilyen kérdésed lenne az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® kontaktlencse viselésével kapcsolatban, kérjük, fordulj szakemberhez.

 

Trials with eye care professionals

EZ IS ÉRDEKELHET:

  A kontaktlencse-viselés teljesen biztonságos, amennyiben követed a szakember utasításait. Fontos, hogy betartsd a higiéniai szabályokat, ezért alaposan mosd és szárítsd meg a kezed, mielőtt behelyezed vagy eltávolítod a lencséidet.

   

  Gondosan mosd és szárítsd meg a kezed. Helyezd a kontaktlencsét a mutatóujjadra. Húzd le az alsó szemhéjad ugyanazon kezed középső vagy gyűrűs ujjával, miközben a másik kezeddel húzd fel a felső szemhéjad. Nézz közvetlenül a kontaktlencsére vagy a tükörbe, majd helyezd a lencsét a szemed közepére. A behelyezés után lassan engedd el az alsó, majd a felső szemhéjad. Pislogj néhányat, így a kontaktlencse beáll a megfelelő helyre.

  Tekintsd meg az alábbi oktatóvideót, amely szemlélteti a helyes kontaktlencse felhelyezést és levételt.

   

  Természetes folyamat, ha a látásod idővel megváltozik. Kérjük, legalább évente fordulj szemorvoshoz, és ellenőriztesd a szemed állapotát.

   

  Ahogy azt a neve is mutatja, egy ilyen lencsét maximum 1 hónapig használhatsz. Minden esetben azt tanácsoljuk, hogy kövesd a szakember előírásait.

   

   

  A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!