DAILIES TOTAL1®

EGYNAPOS HIDROGRADIENS KONTAKTLENCSE

 • A lencse, ami annyira kényelmes, hogy szinte nem is érzed!1,2
 • A fehér, egészséges megjelenésű szemekért4
 • Minden nap egy új lencse, tisztítás nélkül.

 

 

DAILIES TOTAL1®

 

DAILIES TOTAL1®KONTAKTLENCSE

A LENCSE, AMI ANNYIRA KÉNYELMES, HOGY SZINTE NEM IS ÉRZED1,2

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos a szemünk egészsége. A DAILIES TOTAL1® lencse annyira kényelmes, hogy el is felejted, hogy viseled. Mivel a külső felületén majdnem 100%-ban víz található, valamint nagyon magas oxigénáteresztő képességgel rendelkezik, így bizonyítottan kivételes komfortérzetet nyújt számodra.

 

A FEHÉR, EGÉSZSÉGES MEGJELENÉSŰ SZEMEKÉRT!4

MINDEN NAP ÚJ LENCSE, TISZTÍTÁS NÉLKÜL

Egyszerűen tegyél be egy lencsét, amikor szükséged van rá, legyen az munka, sport közben, vagy próbáld ki, milyen szemüveg nélkül a megjelenésed. Használat után csak távolítsd el és dobd ki.

 

 

Dailies Total1 properties
 • nem vagy elégedett a jelenlegi kontaktlencséddel;

 • kimagasló lencseviselési élményre vágysz;

 • aktív életmódot folytatsz, és több órán keresztül viselnéd.

FORDULJ SZAKEMBERÜNKHÖZ

Ha bármilyen kérdésed lenne a DAILIES TOTAL1® kontaktlencse viselésével kapcsolatban, kérjük, fordulj szemészeti szakemberhez.

Trials with eye care professionals

EZ IS ÉRDEKELHET:

  A DAILIES TOTAL1® hidrogradiens kontaktlencsét úgy terveztük, hogy a víztartalma fokozatosan növekedjen a lencse belsejétől a felszín felé3. Vagyis ennek az innovatív alapanyagnak a víztartalma alacsonyabb a lencse belsejében, így több oxigént enged át a szem számára4, ††. A hidrogradiens alapanyag révén a DAILIES TOTAL1® kontaktlencse víztartalma a felszín legkülső részén megközelíti a 100 %-ot1. Ez annyit jelent, hogy a szemmel teljes egészében egy nedves burok érintkezik1. 10-ből 9 lencseviselő szerint a DAILIES TOTAL1® kontaktlencse olyan kényelmes, hogy szinte nem is érezhető.1-2

   

  Számos oka lehet annak, ha már nem érzed kényelmesnek a lencséidet. Azt javasoljuk, konzultálj szemészeti szakemberrel a lehetséges megoldásokkal kapcsolatban.

   

   

  A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!