DAILIES® AquaComfort Plus®

EGYNAPOS KONTAKTLENCSE

 • Frissítő kényelem egész nap.5

 • Minden napra egy új lencse, tisztítás nélkül.

 • Élvezd az extra szabadságot.
 
DAILIES® AquaComfort Plus® pack shot

 

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS®

FRISSÍTŐ KÉNYELEM EGÉSZ NAP5

A lencsét a felhelyezésétől egészen az eltávolításáig kényelmesnek érzed majd.

A DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencse minden pislogással újranedvesíti a szemedet, így frissítő kényelmet érzel egész nap.5

 

MINDEN NAP EGY ÚJ LENCSE, TISZTÍTÁS NÉLKÜL

Minden nap egy új lencse, ez azt is jelenti, hogy nincs vele gond. Egyszerűen tedd be reggel a DAILIES® AquaComfort Plus® lencsét, majd este vedd ki és dobd el.

Ez ennyire egyszerű és higiénikus is.

 

ÉLVEZD AZ EXTRA SZABADSÁGOT

A kontaktlencse olyan plusz szabadságérzetet biztosít, amelyet a szemüveggel nem tapasztalhatsz meg, és ezzel az extra szabadsággal jobban kihangsúlyozhatod a személyiségedet is.

Young girl climbing glasses free

NEKED AJÁNLJUK, HA:

 • új kontaktlencse-viselő vagy;

 • mindennapi vagy alkalmi használatra vágysz (sportoláshoz, munkához);

 • szezonális allergiától szenvedsz6.

 

 

KONZULTÁLJ SZAKEMBERÜNKKEL

Ha bármilyen kérdésed lenne a DAILIES® AquaComfort Plus® kontaktlencse viselésével kapcsolatban, kérjük, fordulj szemészeti szakemberhez.

Trials with eye care professionals

EZ IS ÉRDEKELHET:

  A kontaktlencse-viselés teljesen biztonságos, amennyiben követed a szakember utasításait. Fontos, hogy betartsd a higiéniai szabályokat, ezért alaposan mosd és szárítsd meg a kezed, mielőtt behelyezed vagy eltávolítod a lencséidet.

   

  Gondosan mosd és szárítsd meg a kezed. Helyezd a kontaktlencsét a mutatóujjadra. Húzd le az alsó szemhéjad ugyanazon kezed középső vagy gyűrűs ujjával, miközben a másik kezeddel húzd fel a felső szemhéjad. Nézz közvetlenül a kontaktlencsére vagy a tükörbe, majd helyezd a lencsét a szemed közepére. A behelyezés után lassan engedd el az alsó, majd a felső szemhéjad. Pislogj néhányat, így a kontaktlencse beáll a megfelelő helyre.

  Tekintsd meg az alábbi oktatóvideót, amely szemlélteti a helyes kontaktlencse felhelyezést és levételt.

   

  A napi, eldobható kontaktlencsék csak egyszeri viselésre alkalmasak, és általában 30 vagy 90 darabos kiszerelésben vásárolhatók meg. Minden lencse egy saját kis tokban van. A napi eldobható kontaktlencsét egyszerűen csak helyezd be reggel a szemedbe, majd a nap végén vedd ki és dobd el.

   

  A napi, eldobható kontaktlencsét úgy tervezték, hogy hordhatóak legyenek kora reggeltől az éjszaka közepéig, amikor már el kell őket távolítani a szemedből. Minden esetben azt tanácsoljuk, hogy kövesd a szakember tanácsait és előírásait.

   

  A napi kontaktlencse semmilyen előzetes vagy utólagos ápolást nem igényel. Egyszerűen csak helyezd be reggel a szemedbe, majd a nap végén vedd ki és dobd el.

   

  A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!