ELFOGLALT LENCSEHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

KIVÁLÓ FERTŐTLENÍTÉS ÉS EGÉSZ NAPOS KÉNYELEM

 • Kiváló fertőtlenítés.21-25

 • Tartós nedvesség.26

 • Hosszabb, kényelmesebb viselési idő.13
OPTI-FREE®PureMoist®

 

OPTI-FREE® PUREMOIST®

KIVÁLÓ FERTŐTLENÍTÉS

Az OPTI-FREE® PureMoist® fejlett fertőtlenítő rendszere17 elpusztítja a lencsére rakódó baktériumok 99,9%-át, és fertőtlenítő hatásának köszönhetőenhozzájárul a szem egészségéhez.

 

HOSSZAN TARTÓ NEDVESSÉG26

Legyen a nap végi szemszárazság a múlté! Az OPTI-FREE® PureMoist® az egyedülálló HydraGlyde® Moisture Matrix technológiával segít megőrizni a kontaktlencse nedvességét. Háromszor kevesebb lencseviselő számolt be a nap végi szemszárazságról26 az OPTI-FREE ® PureMoist ® használata során.

 

HOSSZABB, KÉNYELMESEBB VISELÉSI IDŐ13

Nem számít, hová visz a napod. Olyan kontaktlencsére van szükséged, amely kényelmes és hidratálja a szemed egész nap. Az OPTI-FREE® PureMoist® 2 órával hosszabb viselési kényelmet biztosít,  amelyre egy hosszú nap végén még szükséged lehet.

 

Girl using multi-purpose contact lens solution taking a photo

 

NEKED AJÁNLJUK, HA:

 • havi kontaktlencsét viselsz;

 • hosszú, mozgalmas napjaid vannak, és ehhez tartós kényelmet keresel.

 

 

FORDULJ SZAKEMBERÜNKHÖZ

Ha bármilyen kérdésed lenne az OPTI-FREE® PureMoist® lencseápoló folyadékkal kapcsolatban, kérjük, fordulj szakemberhez.

 

 

Trials with eye care professionals

EZ IS ÉRDEKELHET:

  Az ápolófolyadék feladata, hogy tisztítsa és fertőtlenítse a kontaktlencsét. Ha napi, eldobható lencsét viselsz, nem szükséges használnod, viszont, minden más kontaktlencséhez kötelező a tisztítófolyadék alkalmazása.

   

  Ez ápolószertípusonként eltérő lehet.

  Az OPTI-FREE® Express® használatához kövesd az alábbi 5 egyszerű lépést:

  1.      Töltsd meg az üres kontaktlencse tartó tokot folyadékkal.

  2.      Nedvesítsd meg a lencse mindkét oldalát a folyadékkal.

  3.      Dörzsöld a lencse mindkét oldalát 20 másodpercig.

  4.      Öblítsd le a lencse mindkét oldalát 10 másodpercen át a kontaktlencseápoló folyadékkal.

  5.      Helyezd a lencséket a tokjukba, zárd rá a fedelet, és hagyd úgy őket egy éjszakán vagy legalább 6 órán át. Minden nap ürítsd ki a lencsetartó tokot.

  Ha a szakember AOSEPT® PLUS with HydraGlyde® kontaktlencseápoló folyadékot javasolt számodra, akkor az alábbi lépéseket kövesd:

  1.      ÖBLÍTÉS

  Helyezd a kontaktlencsét a tartótokba, csukd rá a fedelet, és öblítsd öt másodpercen keresztül AOSEPT® PLUS with HydraGlyde® oldattal.

  2.      TÖLTÉS

  Töltsd fel a tartótokot AOSEPT® PLUS with HydraGlyde® oldattal abejelölt vonalig. Helyezd a lencséket a tokba és csavard rá a tetejét, majd ellenőrizd, hogy biztosan bezáródott-e.

  3.      ÁZTATÁS

  Tartsd a kontaktlencséket minimum 6 órán keresztül vagy egész éjszaka a tartótokban. Az AOSEPT® PLUS with HydraGlyde® ápolószernek időre van szüksége, hogy megfelelően megtisztítsa és fertőtlenítse a lencséket, illetve semleges sóoldattá váljon. Soha ne érjen a szemedhez az AOSEPT® PLUS with HydraGlyde® oldat, illetve behelyezés előtt ne öblítsd le a lencsét vele.

   

   

  Nem. Ha napi kontaktlencsét viselsz, nincs szükséged ápolószerre

   

  A kontaktlencseápoló folyadékok különböző tulajdonságokkal bírnak, így mindig konzultálj szakemberrel, hogy melyik a legmegfelelőbb számodra.

   

  Nem. A sóoldat csak a kontaktlencsék öblítésére szolgál, nem pedig a tisztításukra és a fertőtlenítésükre.

   

   

  A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!