DAILIES® AquaComfort PLUS® Toric

EGYNAPOS KONTAKTLENCSE ASZTIGMIÁSOK SZÁMÁRA

 • Frissítő kényelem egész nap.5

 • Minden napra egy új lencse, tisztítás nélkül.

 • Élvezd az extra szabadságot.
 
DAILIES® AquaComfort Plus® Toric pack shot

 

DAILIES® AQUACOMFORT PLUS® TORIC

FRISSÍTŐ KÉNYELEM EGÉSZ NAP5

A lencsét a felhelyezésétől egészen az eltávolításáig kényelmesnek érzed majd.

A DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencse minden pislogással újranedvesíti a szemedet, így frissítő kényelmet érzel egész nap.5

 

MINDEN NAP EGY ÚJ LENCSE, TISZTÍTÁS NÉLKÜL

Minden nap egy új lencse, ez azt is jelenti, hogy nincs vele gond. Egyszerűen tedd be reggel a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric lencsét, majd este vedd ki és dobd el.

 

 

ÉLVEZD AZ EXTRA SZABADSÁGOT

A kontaktlencse olyan plusz szabadságérzetet biztosít, amelyet a szemüveggel nem tapasztalhatsz meg, és ezzel az extra szabadsággal jobban kihangsúlyozhatod a személyiségedet is.

Young girl climbing glasses free

NEKED AJÁNLJUK, HA:

 • People with astigmatism who are new to contact lenses
 • Everyday or occasional use for sport, work or play
 • Seasonal allergy sufferers6+

 

KONZULTÁLJ SZAKEMBERÜNKKEL

Ha bármilyen kérdésed lenne a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencse viselésével kapcsolatban, kérjük, fordulj szemészeti szakemberhez.

Trials with eye care professionals

EZ IS ÉRDEKELHET:

  Gondosan mosd és szárítsd meg a kezed. Helyezd a kontaktlencsét a mutatóujjadra. Húzd le az alsó szemhéjad ugyanazon kezed középső vagy gyűrűs ujjával, miközben a másik kezeddel húzd fel a felső szemhéjad. Nézz közvetlenül a kontaktlencsére vagy a tükörbe, majd helyezd a lencsét a szemed közepére. A behelyezés után lassan engedd el az alsó, majd a felső szemhéjad. Pislogj néhányat, így a kontaktlencse beáll a megfelelő helyre.

  Tekintsd meg az alábbi oktatóvideót, amely szemlélteti a helyes kontaktlencse felhelyezést és levételt.

   

  Természetes folyamat, ha a látásod idővel megváltozik. Kérjük, legalább évente fordulj szemorvoshoz, és ellenőriztesd a szemed állapotát.

   

  Az asztigmia egy gyakori, de nem súlyos fénytörési hiba, amely homályos, torzult és elmosódott látást okoz. Akkor alakul ki, amikor a szaruhártya felülete szabálytalan. Minél több szabálytalansággal rendelkezik egy szem, annál nagyobb az esélye, hogy korrekciós lencsékre lesz szükség, amelyek segítenek a fénysugarak jobb fókuszálásához.

   

  A napi, eldobható kontaktlencsék csak egyszeri viselésre alkalmasak, és általában 30 vagy 90 darabos kiszerelésben vásárolhatók meg. Minden lencse egy saját kis tokban van. A napi eldobható kontaktlencsét egyszerűen csak helyezd be reggel a szemedbe, majd a nap végén vedd ki és dobd el.

   

  A napi, eldobható kontaktlencsét úgy tervezték, hogy hordhatóak legyenek kora reggeltől az éjszaka közepéig, amikor már el kell őket távolítani a szemedből. Minden esetben azt tanácsoljuk, hogy kövesd a szakember tanácsait és előírásait.

   

   

  A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!