AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for Astigmatism

HAVI KONTAKTLENCSE ASZTIGMIÁSOK SZÁMÁRA

 • Állandó kényelem az 1.-től a 30. napig.8-9
 • Állandó védelem az irritáló lerakódásoktól a hosszabb viselési kényelem érdekében.10
 • Tartós nedvesség.11

 

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for Astigmatism pack shot

 

AIR OPTIX® PLUS HYDRAGLYDE® FOR ASTIGMATISM

FOLYAMATOS KÉNYELEM AZ 1.-TŐL A 30. NAPIG8-9

A kontaktlencsének kényelmesnek kell lennie a viselés teljes ideje alatt. A HydraGlyde® Moisture Matrix technológiának köszönhetően a lencséd a nap folyamán folyamatosan hidratálódik, hogy hosszan tartó kényelmet biztosítson számodra11. 10-ből 9 lencsehasználó egyetért azzal, hogy ez a lencse egész nap folyamatos kényelmet nyújt12.

 

FOLYAMATOS VÉDELEM AZ IRRITÁCIÓT OKOZÓ SZENNYEZŐDÉSEKTŐL A HOSSZABB VISELÉSI KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN10

A szemszárazság és a kényelmetlenség soha nem lehet része a kontaktlencse-viselésnek. Ezért az AIR OPTIX® kontaktlencse SmartShield® technológiával készül, amely ellenáll a szennyeződések felhalmozódásának a használat ideje alatt,

a hosszabb viselési kényelem érdekében, egy egész hónapon át10.

 

HOSSZAN TARTÓ NEDVESSÉG11

Nem számít, hová visz a nap, olyan kontaktlencsére van szükséged, amely kényelmes és segít a szemed egész napos hidratáltságában. Az AIR OPTIX® plus HydraGlyde®for Astigmatism kontaktlencse előnye a HydraGlyde® Moisture Matrix technológia, amely elősegíti a lencse folyamatos nedvességét a tartós hidratálás érdekében, egy egész napon át11.

TIPP: Használj OPTI-FREE® PureMoist® vagy AOSEPT® PLUS HydraGlyde® tisztítófolyadékot az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for Astigmatism kontaktlencse ápolásához, a még tovább tartó, kényelmes viselet érdekében§§ ,§§§, 13-15.

Girl wearing contact lenses on a carousel

 

 

NEKED AJÁNLJUK, HA:

 • asztigmiád van;
 • új kontaktlencse-viselő vagy;
 • szeretnéd megvédeni a lencséd az irritáló lerakódásoktól a hosszabb viselési kényelem érdekében, egy egész hónapon át.10

 

 

KONZULTÁLJ SZAKEMBERÜNKKEL

Ha bármilyen kérdésed lenne az AIR OPTIX® plus HydraGlyde® for Astigmatism kontaktlencse viselésével kapcsolatban, kérjük, fordulj szemészeti szakemberhez.

 

Trials with eye care professionals

EZ IS ÉRDEKELHET:

  Gondosan mosd és szárítsd meg a kezed. Helyezd a kontaktlencsét a mutatóujjadra. Húzd le az alsó szemhéjad ugyanazon kezed középső vagy gyűrűs ujjával, miközben a másik kezeddel húzd fel a felső szemhéjad. Nézz közvetlenül a kontaktlencsére vagy a tükörbe, majd helyezd a lencsét a szemed közepére. A behelyezés után lassan engedd el az alsó, majd a felső szemhéjad. Pislogj néhányat, így a kontaktlencse beáll a megfelelő helyre.

  Tekintsd meg az alábbi oktatóvideót, amely szemlélteti a helyes kontaktlencse felhelyezést és levételt.

   

  Természetes folyamat, ha a látásod idővel megváltozik. Kérjük, legalább évente fordulj szemorvoshoz, és ellenőriztesd a szemed állapotát.

   

  Az asztigmia egy gyakori, de nem súlyos fénytörési hiba, amely homályos, torzult és elmosódott látást okoz. Akkor alakul ki, amikor a szaruhártya felülete szabálytalan. Minél több szabálytalansággal rendelkezik egy szem, annál nagyobb az esélye, hogy korrekciós lencsékre lesz szükség, amelyek segítenek a fénysugarak jobb fókuszálásához.

   

  A havi, tórikus kontaktlencsék ugyanolyanok, mint más havi lencsék, egy különbséggel – ezek az asztigmiások számára készültek. Az asztigmia olyan fénytörési hiba, amely során a fénysugár nem egy pontban fókuszálódik az ideghártyán. Ennek eredménye a homályos látás. Kisfokú asztigmia esetén a tünetek rejtve maradhatnak.

   

   

  A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!