FreshLook® COLORBLENDS®

SZÍNES KONTAKTLENCSE

 • Dobd fel a szemszíned egy másik árnyalattal;
 • vagy változtasd meg teljesen;
 • vagy csak fokozd a szemed természetes szépségét.

 

FreshLook® COLORBLENDS® pack shot

 

FRESHLOOK COLORS

DOBD FEL A SZEMSZÍNED EGY MÁSIK ÁRNYALATTAL

Legyen a szemed természetesen sötét vagy világos, a FreshLook® COLORBLENDS® kontaktlencsék 12 lenyűgöző színben segítenek az egyedi stílusod kihangsúlyozásában – a finoman szerénytől a feltűnően merészig.

 

VÁLTOZTASD MEG SZEMSZÍNED TELJESEN

Kék, zöld, szürke vagy barna? A FreshLook® COLORS segítségével lélegzetelállító új külsőt varázsolhatsz magadnak. Válaszd ki a 6 erőteljes színből a hangulatodhoz illőt.

 

FOKOZD A SZEMED TERMÉSZETES SZÉPSÉGÉT

A szemed természetes színe is gyönyörű? A FreshLook® DIMENSIONS kontaktlencse 3 árnyalata kiváló választás a világos szemed kiemeléséhez.

Girl smiling and having fun wearing colored contact lenses

NEKED AJÁNLJUK, HA:

 • szeretnéd megváltoztatni a megjelenésed;
 • fokozni szeretnéd a természetes szemszíned.

 

KONZULTÁLJ SZAKEMBERÜNKKEL

Ha bármilyen kérdésed lenne a FreshLook® színes kontaktlencse használatával kapcsolatban, kérjük, fordulj szemészeti szakemberhez.

Women smiling enjoying colored contact lens trial

EZ IS ÉRDEKELHET:

  A FRESHLOOK® színes lencsék úgy lettek kialakítva, hogy kiemeljék vagy megváltoztassák a sötét vagy világos szemek színét, teljesen természetes hatást elérve. Akár egy lágyan más, de mégis új, vagy egy egészen élénk, különleges hatást is elérhetsz.

   

  FRESHLOOK® választásakor eldöntheted, hogy napi vagy havi lencsét szeretnél inkább. A napi, eldobható színes lencséket csak egyszer lehet viselni. Minden lencse egy saját kis tokban helyezkedik el. Csak egyszerűen tedd a szemedbe a nap elején, majd a nap végén vedd ki és dobd el. A havi kontaktlencséket egy hónapig is hordhatod. Ebben az esetben is minden lencse egy saját kis tokban helyezkedik el. Távolítsd el a lencsét a csomagolásból, helyezd a szemedbe, hordd őket egész nap, majd a nap végén távolítsd el, és tisztítsd meg őket.

   

  Igen. A kontaktlencsék gyógyászati segédeszközök, amelyek egy szakember által kerülhetnek illesztésre, még azok számára is, akik nem igényelnek látáskorrekciót.

   

  Mindkét színes kontaktlencsetípus 3 az 1-ben színtechnológiával készült, de az AIR OPTIX® COLORS kontaktlencse a szilikon hidrogél anyaga miatt fejlettebb légáteresztési képességgel rendelkezik. Az AIR OPTIX® COLORS lencse ezen felül ötvözi a SmartShield® és az egyedülálló Aqua hidratáló technológiákat is, melyek együtt támogatják a kezdeti és a tartós viselési kényelmet. Az AIR OPTIX® COLORS a legjobban lélegző színes kontaktlencse, és ezzel járul hozzá a fehér, egészséges kinézetű szemekhez****.

   

  A megfelelő kontaktlencse-tisztítás fontos és nem is bonyolult. A FreshLook® havi lencséket minden nap ki kell venni a szemedből, és meg kell tisztítani. A legjobb eredmény érdekében azt tanácsoljuk, használd az OPTI-FREE® Puremoist® multifunkciós vagy az AOSEPT plus HydraGlyde tisztító és fertőtlenítő oldatot a FRESHLOOK®  lencséid tisztítására.

   

   

  A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!